BIJAK BELAJAR

Motivasi, Strategi dan Panduan Kecemerlangan Belajar, Pengajaran dan Keibubapaan

Catatan Seminar Januari 2008

Posted by M Fitri M Shukri di 18 Februari, 2008

Seminar Pecutan Awal modul Bijak Belajar bersama ‘Abang Fitri’

30 Januari 2008
SMK (P) Temenggong Ibrahim atau Temenggong Ibrahim Girl’s School, Batu Pahat, Johor.
 

Lebih dari 250 orang pelajar Tingkatan 3 telah mengikuti seminar bersama Fitri Shukri. Menambah lagi motivasi pelajar di sini ialah apabila Puan Pengetua mencabar pelajar untuk mencatatkan keputusan PMR yang lebih baik dari pelajar tahun-tahun lepas sekaligus mengatasi Sekolah Menengah Tun Fatimah di JB sebagai sekolah terbaik PMR bagi tahun 2008 nanti. Memang best berseminar di TIGS. Berada di TIGS mengembalikan saya kenangan belajar di Penang Free School dahulu. Iaitu sekolah yang dibina zaman pra kemerdekaan, dan pelajar satu jantina serta semangat sekolah ‘esprit de corps’ yang tinggi.

tigs1.jpg

tigs2.jpg

tigs3.jpg

tigs4.jpg

tigs5.jpg

tigs6.jpg

tigs7.jpg

tigs8.jpg

7 Respons to “Catatan Seminar Januari 2008”

  1. suhada said

    yeah!ktorg hepy sgt ms sminar nie..
    x boring pon..

  2. haslina said

    haha…
    best2…
    seminar yg memberansangkan…
    it’s worth it….sweet memories

  3. MOHD FAZLI said

    en.shukri baru buat seminar kat sko0l saya d penang smk air itam memang best sgt!!KALAU BUAT GRENTI BEST!

  4. iman said

    wah nampak mcm best je
    kita pun nak ikut.
    klu TIGS skool ada seminar kita smk kolam air pun nak…

  5. Razanah said

    wah nampk seronok je seminar ni.. saya ex tigs PMR 2001 n SPM 2003
    tme sy kt TIGS dulu, xde pon interactive seminar mcm ni
    but hopefully adik2 ramai dpt straight A`s n beat smue skola kt Johor
    Yeahhh TIGS rules~~~~~~~~

  6. aishah said

    saye ex TIGS PMR 2001 SPM 2003…
    usaha, doa, tawakal
    huhu…sedih mase PMR dapat 5A je….tapi itu tak melemahkan semangat untuk terus menggapai cita2…
    insya Allah 2010 i will becoming ‘a doctor’

    insya ALLAH……

  7. niena said

    seminar ni best!!! serious wa cakap lu. ahahahhahaha ^_^
    im there too~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: